Turska je pokrenula novu platformu za učenje “ALL IN TÜRKİYE”

10 Mar, 2022

Vodeća turistička destinacija Turska pokrenula je novu platformu za učenje pod nazivom „All In Türkiye“ kako bi ponudila online kurseve o turističkim prednostima zemlje. Dizajniran da omogući lak pristup najtačnijim i najnovijim informacijama o Turskoj s bilo kojeg mjesta u svijetu i dostupan svim turističkim profesionalcima, All In Türkiye nudi online obuku za destinaciju bez ikakvih troškova. Nakon uspješnog završetka kurseva, profesionalcima u industriji će biti izdat certifikat „Stručnjak za Tursku“.

Prepuna drevnih lokaliteta, jedinstvene ljepote i neusporedivih destinacija, Turska nastavlja svoje promotivne aktivnosti kako bi punom brzinom prikazala svoj ogromni turistički potencijal. Ova zemlja, kao jednan od najposjećenijih turističkih centara u svijetu, nedavno je pokrenula online platformu za učenje „All in Türkiye“ koja je dizajnirana za međunarodne turističke agencije, turoperatore i turističke profesionalce. All in Türkiye nudi online kurseve o historiji, kulturi, prirodi i turističkim destinacijama Turske, pružajući priliku za promociju i tržište Turske na najefikasniji i najefektniji način.

Besplatna i fleksibilna obuka da postanete stručnjak za Tursku

Turistički profesionalci, koji se registruju na web stranici platforme All in Türkiye (www.allinturkiye.com ) će proći online obuku o destinacijama i istraživati Tursku uz fotografije, video zapise i detaljne komentare vlastitim tempom iz udobnosti svojih domova. Obuka koja je dostupna na platformi će poboljšati nivo informacija koje zaposleni u turizmu dijele sa svojim klijentima i tako poboljšati njihov potencijal zarade. All in Türkiye kursevi također nude resurse za marketing i brendiranje iz prve ruke, dizajnirane da pomognu turističkim radnicima u prodaji Turske. Stručnjacima iz industrije koji su uspješno završili kurseve dodijelit će se brendirani certifikati i moći će koristiti titulu „Türkiye Specialist“. Pružajući odličnu priliku da se privuče više klijenata, prodaju odmori veće vrijednosti i stekne priznanje stručnjaka za prodaju Turske, portal All in Türkiye je potpuno besplatan i fleksibilan.

11 sveobuhvatnih kurseva i mnogi drugi u pripremi

Nudeći različite pristupe za prodaju Turske raznovrsnoj klijenteli, All in Türkiye trenutno nudi 11 sveobuhvatnih kurseva pod nazivima „Certifikat sigurnog turizma i osiguranje“, „O Turskoj“, „Istanbul“, „Antalija“, „Izmir“, „Kapadokija“, „ Mediteran“, „Egej“, „Prodaja Turske“, „MICE“ i „Outdoor & Adventure“. Svi su osmišljeni da educiraju turističke profesionalce o jedinstvenim destinacijama raznovrsne i bogate ponude Turske, svaki kurs traje 60, 90 ili 120 minuta. Predviđa se da će tokom marta 2022. godine ukupno 24 kursa biti online na platformi.