ACE of M.I.C.E. izložba Turkish Airlines 2018 od 21. do 23. 02.2018. u Istanbulu

16 Nov, 2017

Treća po veličini u svijetu ACE of M.I.C.E. izložba industrije kongresa, susreta i događaja pod pokroviteljstvom Turkish Airlines-a održat će se od 21. do 23. februara 2018. godine šesti put u Istanbul kongres centru.

Izložba će ugostiti profesionalce ove industrije iz Turske i cijelog svijeta. Na ovoj izložbi, koja je jedan od najvažnijih događaja turske M.I.C.E. intustrije, učestvovat će predstavnici iz 40 država, 330 različitih firmi i 14.496 eksperata iz različitih oblasti vezanih za ovu industriju.

Na izložbi će učestvovati firme iz različith sektora vezanih za M.I.C.E industriju kao što su hoteli, firme za podršku sastancima, kongresni centri, kompanije tehnologijske opreme, firme koje rade konstrukciju štandova i bina, produkcijske kuće, kompanije za tehničku podršku za svjetlo, zvuk i kadar. Očekuje se da će izložbi prisustvovati brojni kvalificirani kupci iz prekomorskih tržišta, koji će potaknuti M.I.C.E. turizam. U okviru izložbe bit će organizirani brojni AMEzing partiji, radionice, seminari i radni sastanci.

U organizaciji Tourism Media Grup od 2014. godine, ACE od M.I.C.E. izložba, jedan je od najvažnijih događaja izložbi kongresa, događaja, sastanaka i podsticaja, a sve u cilju ostvarivanja veza i poslovne saradnje sa novim kupcima i otvaranja prema novim tržištima. To je ujedno i jedan od najvažnijih sastanaka industrije kongresa, susreta i događaja, koji ima za cilj rast M.I.C.E. Inače, Turska zauzima jedno od najvažnijih mjesta u globalnom M.I.C.E. sektoru.

ACE of M.I.C.E. izložba pod sponzorstvom Turkish Airlines-a ugostit će profesionalce iz ove industrije, korporativne rukovoditelje i voditelje asocijacija koje organiziraju kongrese, sastanke i različite događaje iz cijelog svijeta u Istanbulu. I na ACE of M.I.C.E. 2018. godine bit će organizirana dodjela ACE of M.I.C.E. Award. Radi se o jedinstvenoj nagradi, nekoj vrsti Oscara u ovom sektoru, koja ima za cilj povećanje svijesti o turskom M.I.C.E. tržištu na globalnom nivou.

Organizatori ACE of M.I.C.E. izložbe naglašavaju da će im biti zadovoljstvo ugostiti profesionalce iz ovog sektora iz Bosne i Hercegovine.

Više informacija o ACE of M.I.C.E. 2018 na : http://ameistanbul.com/